YOZGAT / SORGUN - Sorgun Çiğdemli İmam Hatip Ortaokulu

May

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED)'in organize ettiği Erasmus -Gençlik Değişimleri kapsamında  İtalya ve Ürdün'den ilimize gelen öğrenciler okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle birlikte çeşitli yöresel oyunlar oynayıp etkinlikler gerçeklerştirdiler. Bu güzel etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yıl dönümünü kasaba meydanında Çiğdemli Yunus Emre İlkokulu ile birlikte öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili öğrencilerimizin katılımı ile program gerçekleştirdik. Bu vesileyle vatan uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Gününün 103.yılı okulumuz tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Buse ÇALIŞKAN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz ve personelimize yönelik deprem ve  personel tahliyesi tatbikatı gerçekleştirdik. Tatbikatta personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ile deprem ve yangın konularında bilgi verilerek okulun planlı bir şekilde tahliyesi, acil toplanma bölgelerinde toplanılması konuları öğrencilerimizle birlikte tatbik edilmişitir.

Ock

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızı 16-17 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı Çiğdemli Belediye Başkanı Ahmet SUNGUR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL, Şube Müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ve davetlilerimize teşekkür ederiz. Bilim fuarımızda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında 08.12.2023 Cuma Günü  10.00-12.00 saatleri arasında ‘’Gazze İçin tek Yürek ‘’ Temalı kermes düzenlenmiştir. Velilerimizin hazırlamış olduğu yiyecek ve içecekler kermeste davetlilerimize , Çiğdemli Yunus Emre İlkokulu  ve Çiğdemli Çok Programlı Anadolu Lisesi  öğrenci ve öğretmenlerine, Çiğdemli Kasabası sakinlerine ve velilerimize ikram edilmiştir. Kermes sonucunda 17000 TL maddi yardım toplanmıştır. Toplanan yardımlar Filistin’e gönderilmek üzere Sorgun Dost Gönüllüleri Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine makbuz karşılığı teslim edilmiştir.

Kas

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan kitap okuma etkinliği kapsamında okulumuzda tüm öğrencilerimizin katılımı ile kitap okuma saati planına uygun olarak okuma etkinliği gerçekleştirmekteyiz..

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle kasabamızda görev yapan din görevlilerimiz okulumuzu ziyaret ederek öğretmenler günümüzü kutladılar. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Cuma günü Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı yapıldı. Ölümünün 85. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için saat 09:05 de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkuyla okunması ile başlayan programda daha sonra Türkçe Öğretmenimiz koordinesinde öğrencilerimiz hazırladıkları çalışmaları sergilediler.

Kas

29 Ekim Pazar günü Cumhuriyetimizin 100. yılını kasabamız meydanında velilerimizin katılımı ile öğrencilerimizle birlikte büyük bir coşkuyla kutladık..

Kas

Sorgun Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize lgs sınav sistemi, verimli ders çalışma ve motivasyon, velilerimize sınır koyma, öğretmenlerimize ise özel eğitim çalışmaları hakkında seminer verildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul-Aile Birliği toplantısını 18 Ekim Çarşamba günü yaptık. Katılımın yüksek olduğu toplantımızda Okul-Aile Birliği yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerini belirledik. Eğitim öğretimle  ilgili genel bir istişare yaptık. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz..

Ekm

Peygamber Efendimizin kutlu doğum haftası nedeniyle okulumuzda tüm öğrencilerimizin katılımı ile kutlu doğum etkinliği yaptık. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

1- 7 Ekim Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle öğrencilerimizle kasabamızda bulanan camileri  ve din görevlilerini ziyaret ederek İmam ve Hatiplerimizi tebrik ettik.